Skip to main content
  • 06 21 66 22 86

  • info@bedon.nl

 06 21 66 22 86    info@bedon.nl

BRL 6000-25 / K25000

BEDON helpt je bij de implementatie en het onderhoud

CO certificering

Vanaf 1 april 2023 moeten bedrijven gecertificeerd zijn om gasinstallaties, rookgasafvoervoorzieningen of verbrandingsluchttoevoeren te installeren, te onderhouden of te repareren. Certificering kan op basis van het certificeringsschema BRL 6000-25 of op basis het certificeringsschema BRL K25000.

Welk schema past bij jouw bedrijf?

In het onderstaande schema kun je bepalen welk certificaat het beste bij jouw bedrijf past.
In de genoemde schema’s zijn de eisen opgenomen waaraan voldaan moet worden om gecertificeerd te kunnen worden. In ieder geval moet een kwaliteitshandboek aanwezig zijn, moet je deskundige medewerkers in dienst hebben en moet je beschikken over de middelen die zijn voorgeschreven.

Persoonlijk bedrijfsbegeleidingstraject

Wij kunnen helpen bij het opzetten van een kwaliteitssysteem en het behalen van het bedrijfscertificaat. Wij stellen in overleg een passend handboek op en bieden ondersteuning bij de implementatie van de procedures binnen het bedrijf.

Voordat de certificatie-instelling de audit uitvoert, kunnen wij een interne audit doen. Het doel hiervan is dat vastgesteld wordt of de organisatie klaar is voor de certificatie-audit.

Wil je als zzp’er of kleine installateur besparen op de kosten?

Wij bieden de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop. In een groep van minimaal 6 deelnemers stel je zelf het handboek conform certificeringsschema K25000 voor je eigen bedrijf op. We geven een uitgebreide uitleg en we gaan in op de preventie van koolmonoxide-emissie.

Als je het handboek eenmaal opgesteld hebt, zorgen wij voor dat je een offerte krijgt voor het uitvoeren van de certificatie-audit.
Vind je het prettig om vooraf zeker te weten of je als bedrijf klaar bent voor de audit, dan kunnen wij vooraf een controle uitvoeren. Ook is het mogelijk dat we begeleiden bij de certificatie-audit.